Stop madspild lokalt

Sponsorer søges – nye lokaler nødvendig

Vi I Stop spild lokalt (Høng og Omegn) har virkelig travlt hver dag, med at hente mad der er i overskud, fra de 12 supermarkeder, som donerer til os. Supermarkeder fra Høng, Gørlev, Ubby, Svebølle og Ruds Veby.Der kører hver dag 6 frivillige i vores 2 foreningsbiler, efter overskudsmaden, som afhentes 2 gange om dagen, og 4 gange om ugen står der 5 frivillige i Madoasen, og uddeler gratis overskudsmad til 80 – 100 udsatte familier. Vi er over 50 frivillige der udfører disse vigtige opgaver.Hovedparten af de frivillige der står i Madoasen, er personer med ”krøllede hjerner”, som nu har en vigtig funktion i samfundet, og har noget vigtigt at tage sig til.I køen af brugere til madoasen, der socialiserer de sig, hyggesnakker og de glæder sig til at mødes. Brugerne kommer fra Høng, Gørlev, Kalundborg, Svebølle, Ubby, Svinninge, Jyderup, Slagelse osv.
Vi har lige nu til huse i den gamle vejlederbolig på Høng Gymnasium & HF, men lokaliteterne er simpelthen blevet for små, da vi får mere og mere mad ind, og der kommer flere og flere i køen, bl.a. p.g.a. inflationen.
Vi har fået tilbudt at kunne leje Hovedgaden 19 i Høng, som er den gamle bank og vinbutik. Det er de perfekte rammer for det vi gerne vil med madoasen. Brugerne trækker et tilfældigt nummer og kommer ind i den rækkefølge. Lige nu står de ude og venter i op til én time. Med det lokale på hovedgaden, så kan de komme ind og vente, og få tilbudt en gratis kop kaffe og et stykke kage.
Vi har fået sponsorater fra forskellige erhvervsdrivende, men mangler stadig en del, for at kunne betale huslejen i ét år af gangen. Huslejen er pr. måned 7.500,00 kr., eller 90.000 kr. pr. år. Huslejen er momsfri.
Hvis du som virksomhed har lyst til at støtte os med et sponsorat, så send os gerne en mail på hoeng@stopspildlokalt.dk eller ring til mig på 61792665. Vi tager imod alle størrelser sponsorater, store som små.
Der er kommet sponsorater ind fra:

  • Rasmus Degn A/S 6.000 kr.
  • Dansk Center Revision 6.000 kr.
  • Tømrermester Bent Knoth Jensen 6.000 kr.
  • Scan Estate i Gørlev 6.000 kr.
  • Stendal Anlæg 3.000 kr.
  • Esben Hansen, kommunalbestyrelse 5.000 kr.
  • Høng Kloakmester 6.000 kr.
  • PMJ Entreprise 6.000 kr.
  • Private donationer 5.800 kr.

For er sponsorat på 6.000 kr., der får I jeres logo vist på vinduespartiet i stor størrelse, og I bliver promoveret på Facebook med et billede, sammen med daglig leder 😊 Ved 3.000 kr. bliver det et logo i mindre størrelse.
På forhånd tak for jeres støtte

Med venlig hilsen

Karina og Michael Diekelmann
Stop spild lokalt (Høng og Omegn) 28912665 – 61792665
hoeng@stopspildlokalt.dk

Seneste nyheder

Byens bedste julebelysning

Høng Erhvervsforening er igen i år sponsor for den årlige julekonkurrence: “Hvem laver den flotteste julebelysning i Høng”. Købmand Mogens Gyldenvang står som vanlig for

Læs mere »
X