Søg kr. 100.000 til digital omstilling

SMV:Digital er et samlet program, hvor danske SMV’er (små og mellemstore virksomheder) kan få hjælp til digital omstilling og til at styrke deres online salg via programmets e-handelscenter. Du kan søge om 100.000 kroner, der kan bruges til for eksempel rådgivning og hjælp til at komme i gang med marketing automation eller inbound marketing, som alle snakker om, men som er en smule dyrt og besværligt. Man kan eksempelvis få tilskud til følgende:

  • Privat rådgivning
  • Kompetenceforløb
  • Sparring & netværk
  • Vejledning om regulering og konkurrencevilkår

Puljer frigives løbende, og næste gang Puljen åbner er den 31 januar og 7. marts 2022 kl. 9.00. Læs mere på www.smvdigital.dk. Hvis du kunne være interesseret, nu eller senere, vil vi foreslå dig at tilmelde dig nyhedsbrevet så du er klar ved tasterne når en ny pulje bliver udbudt. Når du kommer ind på siden så tryk på kassen: “Tilmeld dig notifikation om puljeåbninger”

Nedenfor kan du hente ansøgningsskabelonen, så kan du forberede dig til at være klar næste gang der udbydes en ny pulje. Her kan du også læse om de øvrige forudsætning m.h.t. omsætning og antal ansatte. Der skal være mindst 3 ansatte og max 249.

Seneste nyheder

Stop madspild lokalt

Sponsorer søges – nye lokaler nødvendig Vi I Stop spild lokalt (Høng og Omegn) har virkelig travlt hver dag, med at hente mad der er

Læs mere »
X