Salg af forplejning til SKILLS 2022

Høng – 28. – 30. april 2022

Kalundborg Kommune skal være vært for DM i Skills 2022 i Høng

Der forventes op til 50.000 besøgende i løbet af de tre dage, den overvejende del skoleelever og unge, men også en del voksne, bl.a. de deltagende håndværkeres familier, faglige organisationer, virksomheder og forhåbentlig en stor del borgere i Kalundborg Kommune.

Deltagere, dommere og officials har deres helt egen restaurant, men alle øvrige skal have mulighed for at købe mad og drikke på pladsen. Der vil blive indrettet to områder udendørs med plads til i alt 12 boder á 6 meters længde. De vil blive placeret sammen på midten i de to områder og være omgivet af bord-bænke-sæt med markedsparasoller.

Vi satser på et så bredt sortiment af mad som muligt, ikke kun pølser og pommes, derfor indbydes alle interesserede til at ansøge om en madbod. Da en stor del af de besøgende vil være skoleelever, skal der være boder med et overkommeligt prisniveau, men vi udelukker ikke på forhånd et mindre antal dyrere kvalitetstilbud, da der også vil være et publikum til det.

Vi kan desværre ikke levere rindende vand, kun vandposter til aftapning, og strømleverance bestilles og betales særskilt efter behov.

Vi skal ikke tjene på at udbyde madboder, men vi skal have dækket udgifter til siddepladser, parasoller og løbende oprydning og aftørring af borde, derfor vil prisen på en bod være:

2.500 kr ex moms

Åbningstiderne er
Torsdag kl. 10-19
Fredag kl. 9-17
Lørdag kl. 9-14

Der kan stilles op fra onsdag morgen.

Send en interessetilkendegivelse der indeholder type af mad/drikke og prisniveau til Projektleder Pia Hegner pihg@kalundborg.dk senest 15. februar 2022. Evt. spørgsmål kan stilles på mail eller mobil 31 37 04 94.

Seneste nyheder

Byens bedste julebelysning

Høng Erhvervsforening er igen i år sponsor for den årlige julekonkurrence: “Hvem laver den flotteste julebelysning i Høng”. Købmand Mogens Gyldenvang står som vanlig for

Læs mere »