Viggo Bendz A/S

Beskrivelse

Viggo Bendz A/S leverer professionelle løsninger og udstyr inden for miljøbevidst knusning, neddeling og sortering. Derudover er vi leverandør af slidmaterialer til entreprenørbranchen, mineralindustrien og andre industrier, hvor kraftigt slid opstår.

Viggo Bendz A/S er etableret på fire solide og stabile ben:
Kvalitet, service, fleksibilitet og vores mangeårige erfaring.

Vi har gjort det til en levevej udelukkende at forhandle nogle af de absolut bedste og mest anerkendte mærker på markedet indenfor samtlige af vores produktområder. Du vil derfor altid finde driftssikre løsninger hos os.

Hos Viggo Bendz A/S er vi klar til at gå lidt længere for at servicere vores kunder. Udover vores store sortiment af kvalitetsprodukter er vi altid parat til at undersøge muligheden for at opfylde dine specielle behov. Vi sætter kunden i fokus, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe, hvis du har tekniske problemer – også selvom det er lørdag.

Siden 2009 har vi haft adresse på Industriparken 42 i Høng, hvor vi gennem årene har oplevet byens varme kultur og stærke fællesskab, bl.a. ved at engagere os i det lokale by- og erhvervsliv.

Adresse: Industriparken 42

By: Høng

Postnummer: 4270

Kontaktperson: Tim

CVR: 17261436

Telefon: 43964122

Mobil: 24855020

Branche: Andet

Nøgleord: Viggo Bendz A/S, Entreprenørmateriel, Sliddele, Affaldssortering, Grønne løsninger, Driftssikre løsninger, Professionelt udstyr, Udstyr til maskiner, Serviceværksted, Udstyr til byggebranchen, Udstyr til nedrivning, Skærstål, Slidstål, Tænder, Gravekasser, Lysmaster, Skovle, Pumper, Dieseltanke, Skrotsakse

Find medlem

X