Fredagsøl med interessante besøg.

Fredag den 17. september 2021 var Erhvervsforeningen vært for en fredagsøl m/ pølse. Vi havde besøg af Leasing Fyn som informerede om vandvidskørsel i firmabiler. Mange arbejdsgivere har set sig nødsaget til at indføre et punkt i medarbejdernes ansættelsesaftale om vandvidskørsel. En sådan paragraf kan gøre medarbejderen erstatningsansvarlig i forhold til en evt. indragelse af firmaets køretøj ifm. vandvidskørsel.

Derudover havde vi fint besøg af den store værktøjsbil fra Lemvig Müller, bl.a. med Milwaukee værktøj. Som det kan ses på fotoet var det en ren “slik-butik” for store drenge. Der blevet savet, boret og hamret til den store guldmedalje og snakket værktøj og specialløsninger. På billedet her ovenfor demonstrerer Kenneth Hansen Milwaukee værktøjet for Kloakmester Søren Frederiksen, Høng.
Kenneth Hansen fra Techtronic Industries Nordic i Hvidovre kommer gerne på firmabesøg en eftermiddag, så alle medarbejdere kan få prøvet det lækre batteridrevet værktøj – og set de muligheder der er i dag. Kenneth kan nås på tlf. 30 53 11 58.

Seneste nyheder

Byens bedste julebelysning

Høng Erhvervsforening er igen i år sponsor for den årlige julekonkurrence: “Hvem laver den flotteste julebelysning i Høng”. Købmand Mogens Gyldenvang står som vanlig for

Læs mere »
X