april, 2023

25apr18:0020:30Ejerskifte og salg af din virksomhedGratis for medlemmer18:00 - 20:30 Mødested: Oplyses senere

Carsten Holløse

Yderligere info

Selv om det ikke lige er i morgen så kom og hør…..

I samarbejde med Gørlev Erhvervsforening inviterer vi vore medlemmer til en aften med spisning og foredrag om det som måske er den vigtigste beslutning i dit liv. Nemlig salg af din virksomhed. Eller generationsskiftet som du aldrig har fået taget fat på.

Carsten Holløse er erhvervsudvikler i Erhvervshus Sjælland med mere en 30 års erfaring på egen krop. Carsten har været med til at starte flere virksomheder.

Tusindvis af danske virksomheder står i de kommende år over for et ejerskifte. Og desværre er det i mange henseende et undervurderet emne. I realiteten kan en virksomhed handles på 24 timer, men det er jo ikke det samme, som at handlen er succesfuld, særligt ikke for sælger.

I Danmark har vi rigtig mange mindre virksomheder i størrelsen 5-20 medarbejdere, som er indenfor fx handel, service eller bygge-anlæg. Det er mindre forretninger og virksomheder, som alle er ejerledede og typisk har eksisteret i mange år.

Men hvad er egentlig den optimale proces for et salg, og hvordan sikres man som sælger en god pris?

(Tirsdag) 18:00 - 20:30

Mødested: Oplyses senere