april, 2023

25apr18:0021:00Ejerskifte og salg af din virksomhedGratis for medlemmer18:00 - 21:00 Skipperkroen, Mullerup Strandvej 19, 4200 Slagelse

Carsten Holløse

Yderligere info

Selv om det ikke lige er i morgen så kom og hør…..

I samarbejde med Gørlev Erhvervsforening inviterer vi vore medlemmer til en aften med spisning og foredrag om det som måske er den vigtigste beslutning i dit liv. Nemlig salg af din virksomhed. Eller generationsskiftet som du aldrig har fået taget fat på.

Carsten Holløse er erhvervsudvikler i Erhvervshus Sjælland med mere en 30 års erfaring på egen krop. Carsten har været med til at starte flere virksomheder.

Det kan være, at næste generation skal overtage og køre den videre, det kan være at en eller flere nøgle-medarbejdere gradvist overtager den eller måske skal en anden virksomhed købe den.

Tusindvis af danske virksomheder står i de kommende år over for et ejerskifte. Og desværre er det i mange henseende et undervurderet emne. I realiteten kan en virksomhed handles på 24 timer, men det er jo ikke det samme, som at handlen er succesfuld, særligt ikke for sælger.

I Danmark har vi rigtig mange mindre virksomheder i størrelsen 5-20 medarbejdere, som er indenfor fx handel, service eller bygge-anlæg. Det er mindre forretninger og virksomheder, som alle er ejerledede og typisk har eksisteret i mange år.

Men hvad er egentlig den optimale proces for et salg, og hvordan sikres man som sælger en god pris?

Program
• Velkomst
• Middag
• Oplæg ved Carsten Holløse, Erhvervshus Sjælland
• Netværk og mulighed for spørgsmål

Tilmelding senest 21. april til formanden eller direkte til Kalundborgegnens Erhvervsråd

Tidspunkt

(Tirsdag) 18:00 - 21:00

Arrangør

Gørlev Erhvervsforening

Tilmelding til arrangement

X